Она је све детаље итнервенције открила на свом Јутјубу, где је пратиоцима поакзала и како изгледа након захвата.

Фото: Принтскрин Инстаграм/alex_mima

 

 

- Ово сам ја након операције. Имам болове, али то је нормално првог дана. Пијем лекове, иако воду једва могу да попијем уз њих. Ништа не могу да једем, али и не тражи ми се храна. Све је још увек свеже, није се наместило како треба. Подићи ће се горња усна, доња ће се спустити, а оток ће проћи - објаснила је Александра, причајући једва разговетно од конаца у уснама.

 

 

- Никад више нећу направити грешку да одем код непровереног хирурга. Уста су ми сметала јер су ружно изгледала и ружно су се снимала. Човек треба да буде онакав какав је природно, а не да се коригује због тренда да све буде што веће, а некад је мање заправо прелепо. Нико ме није наговорио на операцију, сама сам донела ту одлуку - додала је Николићева.

- За седам дана вадим конце. Доктори су ми забранили да се смејем и да пијем на сламчицу. Била сам јако уплашена када сам ишла на операцију. Буквално сам се тресла. Ипак, доктор ми је улио поверење и ништа осим давања анестезије нисам осетила. Сад чекамо завршне резултате, али се надам да се ништа неће искомпликовати.

- Дође ми да тужим особе које су ми стављале биополимер. Уништили су ми уста. Почеле су на уснама да ми се праве рупе и неравнине. Нико ме није упозорио на последице. Видели су да сам клинка и само су хтели да ми узму новац. Више никада нећу радити ништа, осим што доктор треба да ми среди ивице усана кад ми скину конце, али само хијалуроном, то је то - додала је некадашња задругарка.

- Да сам имала ову памет раније никада се не бих овако унаказила. Имала сам лепе усне, али човеку никад није довољно. Плашим се да заспим како не бих случајно оштетила конце. Срећом је мама ишла са мном на операцију јер не знам како бих сама све то издржала. Није свеједно сам отићи. Девојке и девојчице, учите се на мом примеру и немојте да радите код непроверених људи било шта, завршила је Александра.

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".