Код Јована Мемедовића публика највише воли што је "сасвим природан", баш у складу са именом своје емисије због које путује по целој Србији, као и широм света.

Међутим, пред снимање сваког квиза "Потера" и он мора да се повинује строгим телевизијским правилима и дозволи да га нашминкају.

Фото: Инстаграм принтскрин/јованмемедовиц

 

 

- Прво треба да ми ставите пудер, а затим долази и онај други пудер, објаснио је Мемедовић својој колегиници са телевизије која га је пратила у емисији "Лето у Србији" док се припремао за рад. Она се понудила и да замени професионалну шминкерку и открије гледаоцима Јованове тајне.

- Од шминке ми још ставе сенку и то је то, каже Мемедовић који се већ, како је признао, навикао на сценску шминку.

-Не, не, не стављајте ми лак још, прво на косу иде гел, али то ћу ја сам. На крају, лак, каже он.

Фото: РТС принтскрин

 

 

Мемедовић је једно од најпопуларнијих ТВ лица, а за "Потеру" му је, каже, најтеже да пред емисију одабере марамицу коју носи у џепу сакоа. "Толико тога има да ми није лако. Зато скоро никад и не бирам сасвим сам, већ ми помогну и други да би све то било идеално.

Највећи изазов му је да опусти саме такмичаре. "Ја сам већ навикнут на рад на телевизији. Међутим, они су ту први пут, има доста људи на снимању, а притом треба и да одговарају на питања. Зато ја с њима увек унапред попричам и желим да им Потера прође што пријатније." 

(Лепа&Срећна)

БОНУС ВИДЕО:

Маши Мемедовић лане једе косу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".