Бркови су на својој Фејсбук страни најавили свој "први самостални концерту у Београду након четири године" и гостовање бугарског народњачког оркестра, чија је песма "Комбајна вршачка" после осам година битисања на Јутјубу недавно захваљујући Тиктоку и другим друштвеним мрежама постала вирални феномен у региону и шире.

Фото: Јутјуб принтскрин/Marin Marinov

 

Шаљива песма и спот, у којој се помињу као забављач гостију гитариста Васко Жаба, уз призоре пољопривредне идиле у Бугарској, само током августа је са око три милиона прегледа престигао шест милиона, уз бројне коментаре претежно из Србије.

Последњих дана поред коментара из нашег региона приметан је долазак нових коментатора из Турске, Грчке, Румуније, али и земаља широм планете, од којих многи наводе да их је довео Тикток до песме чије стихове не разумеју, али им се свеједно свиђа њен ведар дух.

Песма је на друштвеним мрежама и Јутјубу доживела бројне духовите пренамене, па су направљени клипови у којима уз „Васка Жабату“ играју амерички репер Снуп Дог, глумац Џон Траволта и филмски јунак Борат, или га слушају јунаци серије „Брејкинг бед“ и чак Пепа Прасе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".