Невенчани супруг Данице Максимовић, Тодор Лолић највећа подршка славној глумици деценијама уназад.

Овај пар своју љубав није крунисао браком, а у ванбрачној заједнци добили су сина Милоша Лолића, познатог и веома успешног режисера који већ 10 година живи ван граница Србије.

 

 

Даницу и Тодора ретко виђамо заједно, али на друштвеним мрежама се недавно појавила слика пара који своју љубав негује и у истој ужива као првиг дана. На фотографији се види насмејана глумица која ужива поред свог супруга.

 

 

Даница је својевремено за магазин "Сторy" открила тајну њиховог трајања

- Верујем да вам је тешко да то схватите кад данас сви живе неке инстант животе и виртуелну стварност. Погледи, додири, лептирићи у стомаку, све оно што чини љубав потпуном, тога је, напросто, све мање. Ипак, ако је љубав права, сигурно ће трајати. Важно је да је партнер уз вас и у срећи, као што је и у најтежим тренуцима, у смрти, када се растајете од највољенијих. Битно је и давање. Ништа не можете да добијете ако нећете дати, а пре свега љубав, разумевање, спокој. Нема ништа лепше од тога ако можете да пружите спокој партнеру поред вас. Све то ја сам пронашла у мом Тодету и зато толико дуго трајемо - рекла је својевремено глумица која сматра да један потпис на папиру ништа не мора да значи:

- Напросто је била наша одлука да се не венчамо. Ништа нам ни овако не фали. Неки су ме због тога осуђивали, вероватно водећи се вером и традицијом, али када је папир икада нешто одредио? Шта кога брига како ја живим? У односу двоје људи битни су подршка, љубав и оно што се суштински живи. А тамо негде би и могао да стоји неки потпис, али не би ми ништа значио. То је само наша одлука била и ништа друго - рекла је глумица која не крије да је уз невенчаног супруга потпуно испуњена те да је безусловна љубав једина гаранција заједничког живота.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из породичног дома - Лидија Вукићевић, 1989. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".