Прелепе ћерке наших познатих личности направиле су праву пометњу на плажама када су показале своја извајана тела. Оне су овог лета посетиле разне дестинације, од егзотичних плажа до црногорског приморја, а све своје авантуре поделиле су са пратоцима на друштвеним мрежама.

Анастасија Ражнатовић

Прве фотографије са плаже Анастасија Ражнатовић окачила је још у јуну, када је са дечком, фудбалером Немањом Гудељом, отпутовала на Ибицу.

 

 

Уна Чолић

Ћерка певача Здравка Чолића, Уна Чолић врло је активна на друштвеним мрежама, поготово на Инстаграму. Њене фотографије изазивају лавину коментара, а чини се да она ужива у свој тој пажњи.

Наследница музичке легенде, воли да се хвали луксузним животом и редовно информише пратиоце на којој новој дестинацији се налази. Њен профил на Инстаграму препун је фотографија са путовања, као и из ноћног провода, а неретко су оне провокативне.

 

 

Ђина Џиновић

Ћерка прослављеног певача Хариса Џиновића, Ђина, веома ја активна на друштвеним мрежама иако њени родитељи то баш и не подржавају. Ђина је тренутно у жижи јавности због наводне везе са репером Војажом.

 

 

Елена Китић

Елена је ћерка прослављеног фолкера, која се већ дуже време бави музиком. Својим изазовним фотографијама на Инстаграму све оставља без текста. Како многобројни фанови сматрају, Елена је једна од најатрактивнијих певачица на естрадном небу.

 

 

Хелена Топаловић

Хелена Топаловић, наследница певача Милана Топаловића Топалка редовно објављује провокативне фотографије на друштвеним мрежама. Она је недавно крунисала своју везу са супругом Драгомиром Алексићем бившим мужем водитељке Јелене Димитријевић. 

 

 

БОНУС ВИДЕО:
Завирите у ормар Јелене Карлеуше

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".