ХИЛАРИ КЛИНТОН јавно је подржала финску премијерку Сану Марин, која је снимљена на журци како плеше и репује.

Клинтон се у свом твиту позвала на Ен Ричардс, која је била гувернерка савезне државе Тексас од 1991. до 1995. Иначе, Ричардс је била прва жена на том положају.

- Као што је рекла Ен Ричардс, 'Џинџер Роџерс је направила све што и Фред Астер. Само је она то направила унатрашке, и у штиклама'. Ово сам ја у Картагини, где сам дошла на састанак као државна адвокатица Сједињених Држава. Само плеши - поручила је Клинтон Сани Марин у својој објави.

 

 

Америчка политичарка се тако придружила бројним женама, првенствено Финкињама, које су у знак подршке на друштвеним мрежама делиле властите снимке на којима партијају.

 

 

 

Била је негативна на тесту за дрогу

Подсетимо, Сана Марин нашла се у центру скандала због снимке на којој се забавља у друштву, а на којој су видљиве и чаше с алкохолом. Финска опозиција и поједини чланови парламента затражили су од ње да се тестира на дрогу, што је и учинила, а на тесту је била негативна.

Скандал се наставио кад се појавио нови снимак финске премијерке како плеше с певачем Олавијем Усивиртом.

И док су неки одушевљени понашањем премијерке и сматрају како је право освежење, други мисле да њено понашање није примерено за политичарку.

(Индекс.хр)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".