HILARI KLINTON javno je podržala finsku premijerku Sanu Marin, koja je snimljena na žurci kako pleše i repuje.

Klinton se u svom tvitu pozvala na En Ričards, koja je bila guvernerka savezne države Teksas od 1991. do 1995. Inače, Ričards je bila prva žena na tom položaju.

- Kao što je rekla En Ričards, 'DŽindžer Rodžers je napravila sve što i Fred Aster. Samo je ona to napravila unatraške, i u štiklama'. Ovo sam ja u Kartagini, gde sam došla na sastanak kao državna advokatica Sjedinjenih Država. Samo pleši - poručila je Klinton Sani Marin u svojoj objavi.

 

 

Američka političarka se tako pridružila brojnim ženama, prvenstveno Finkinjama, koje su u znak podrške na društvenim mrežama delile vlastite snimke na kojima partijaju.

 

 

 

Bila je negativna na testu za drogu

Podsetimo, Sana Marin našla se u centru skandala zbog snimke na kojoj se zabavlja u društvu, a na kojoj su vidljive i čaše s alkoholom. Finska opozicija i pojedini članovi parlamenta zatražili su od nje da se testira na drogu, što je i učinila, a na testu je bila negativna.

Skandal se nastavio kad se pojavio novi snimak finske premijerke kako pleše s pevačem Olavijem Usivirtom.

I dok su neki oduševljeni ponašanjem premijerke i smatraju kako je pravo osveženje, drugi misle da njeno ponašanje nije primereno za političarku.

(Indeks.hr)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".