Да ли је у питању свирепо убиство, обзиром да је према неким незваничним информацијама тело старијег мушкарца било раскомадано и глава на једној страни, а тело на другој у импровизованим кућерцима са ћебадима уместо зидова, или се ради о смрти несрећног човека, за сада се само нагађа.

Фото: Б. Грујић

 

Оно што смо успели да сазнамо, обзиром да се полиција до резултата обдукције, неће званично оглашавати, је да се највероватније ради о чобанину, по имену Иван, који је на поменутом месту у тору чувао овце свог газде из Зрењанина.

- Иван је сувоњав човек, стар ту око 60 година и дуго га знам, не могу да верујем, ко би на њега - прокоментарисао је један од пролазника који има воћњак у близини, уверавајући нас да није чуо шта се догодило.

Фото: Б. Грујић

 

Неки опет причају да се полиција током увиђаја распитивала за још једног мушкарца из Елемира, који има психичких проблема и који је наводно био у друштву са Иваном.

На поменутом газдинству, осим огромног везаног пса и једног мањег пуштеног, неколико тракторских приколица и машина, ништа друго нисмо пронашли.

Фото: Б. Грујић

 

Такође у околним воћњацима, који су сви ограђени, нигде никога.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".