Држављанин Грузије преминуо је јутрос око 7 часова у јавном тоалету иза бензинске пумпе код мотела “Наис”, сазнаје “Блиц”.

Према незваничним сазнањима, поред њега је нађен шприц па се сумња да се предозирао, али ће тачан узрок смрти бити познат тек након што и полиција оконча увиђај.

Он је са породицом пролазио кроз Србију па су застали да се одморе на паркингу поред безнзинске пумпе, иначе популарном одморишту страних држављана.

Његово тело уочено је на поду јавног тоалета у једној од кабина, након чега је алармирана полиција и Хитна помоћ, али су лекари, нажалост, могли да констатују само смрт.

Прича се да је једна жена видела је новину на поду и шприц у једној од кабина након чега су радници алармирали полицију. Но, несрећни младић је већ лежао без знакова живота када су они дошли. Лекари Хитне помоћи који су стигли на лице места, могли су да констатују само смрт, каже један од путника који се затекао у близини тоалета.

Полиција је започела увиђај како би се документовали сви трагови који су пронађени на лицу места и утврдило шта се догодило. Претресен је и пртљаг настрадалог, али за сада није познато да ли је нешто пронађено.

У полицији је потврђено само да је рад на утврђивању свих околности у току.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".