Glumica Gala Videnović je poznata po brojnim ulogama, između ostalog pamtimo je po ulozi Nataše iz ''Žikine dinastije''. 

Tokom snimanja filma ''Bal na vodi'' u kom joj je partnera glumio Milan Štrljić, gala je otkrila šta joj je najviše smetalo: 

– Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana. Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo seksualno iskustvo, smatrala da ne može da deluje kao da je iskusna – rekla je ona i istom prilikom istakla da do današnjeg dana nije pogledala film u celosti, budući da ga, kako je istakla, doživljava na vrlo emotivan način.

Foto: Jutjub printskrin/Trailer Chan

 

Glumica sepočetkom 90-ih se preselila u Ameriku, te je na našoj sceni nismo viđali tako često. 

Gala, koja ime nosi po velikoj ljubavi Salvadora Dalija, udata je za reditelja Vladimira Aleksića s kojim ima sinove Demijana i Pavla. Živi na relaciji Malibu – Beograd.

Tek pre nekoliko se godina pojavila u sitkomu ''Andrija i Anđelka'', gde se odlično snašla u ulozi profesorke engleskog.

(Objektiv)

BONUS GALERIJA: Medeni mesec iz snova Sofije Rajović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".