Vojaž je postao popularan po svojoj naizgled bajkovitoj vezi sa Anđelom Ignjatović, Breskvicom. Međutim, ta ljubav se nije završila slavno, a sada se čini da je on definitivno preboleo svoju staru ljubav.

Iako je Đina nedavno istakla da su ona i Vojaž "bata i seka" i da ona već ima dečka, očigledno situacija nije baš takva.

Foto:TikTok/Printskrin/đinadžinovic

 

 

Da su njih dvoje u ljubavnoj veze dokazuje i romantična večera na kojoj su viđeni. Golupčiči, proveli su veče u jednom restoranu na Gardošu.

Kako navodi izvor Kurira, Mihajlo i Đina su sve vreme bili izuzetno bliski, a da je njihov odnos više nego prijateljski, videlo se po tome što su prvo šetali zagrljeni po Zemunu, a u jednom trenutku su se prepustili i strastima i sočnim poljupcima, i to dok su gledali jato labudova u reci.

Foto:TikTok/Printskrin/đinadžinovic

 

 

- Svima koji su se te noći zatekli na Gardošu bilo je jasno da su njih dvoje u vezi, daleko je to od prijateljstva. Posle romantične šetnje oni su, držeći se za ruke, došli u restoran. Sedeli su jedno pored drugog, često su se grlili, a u jednom trenutku pao je i poljubac. Bili su baš opušteni, jer je lokal bio skoro prazan. Posle večere, zagrljeni su otišli, sve vreme se smeškajući jedan drugom - kaže izvor.

BONUS VIDEO:

Maši Memedović lane jede kosu

В

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".