- Убрзо је са предње стране у двориште покушао да побегне рањени мушкарац али ту је пао на земљу, а ускоро је за њим у двориште улетео и комшија са огромним ножем у рукама. Жена је у међувремену успела да позове полицију и покушала да се затворити у нашу кућу, али њен супруг је отворио врата и уз повике "убићу те" ножем насрнуо на њу - препричава комшиница.

Како тврди, мушкарац је супругу извукао након тога напоље и убадао у подручју стомака.

- Видите и сада крваве трагове по дворишту и крв на зиду крај улаза које сам покушавала да оперем. Комшија је е након тога побегао у шуму, а рањени мушкарац и жена су били још при свести. Мушкарац је лежао и говорио да ће умрети, а жену је придржавала комшиница. Ужас! Још не могу да верујем да се то догађало, то се види само у филмовима. Ћерка је још у шоку - рекла је.

У покушају убиства обоје су задобили вишеструке убодне ране и са по живот опасним повредама превезени у болницу. Растројени супруг је након њиховох рањавања побегао с места догађаја у правцу шуме, а пронађен је у понедељак пре 23 сата шест километара даље у ловачком објекту на подручју Билаја где је након преговора с полицијом одлучио да се преда. Ухапшен је, а полиција је и током уторка претраживала ширег подручје места догађаја за могућим траговима.

Фото: Профимедиа

 

- Ово је био други пута да их је затекао заједно у својој кући и вероватно је пукао. Жао ми је човјека јер је заиста добар и вредан човек. Имају двоје деце којима је био потпуно посвећен. Био је пријатељ с младићем који је становао само неколико кућа даље од њих. Ту се доселио пре две године и од тада су се дружили- прича комшија. Пре пет недеља је такође позвана полиција због сумње да је затворио и претио супрузи.

Пре шест дана је уз кривичне пријаве био доведен на испитивање, након чега је пуштен на слободу уз мере опреза забране приближавања жртви на мање од 50 метара, и удаљен је из породичне куће коју је делио са жртвом.

(24сата.хр)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".