- Ubrzo je sa prednje strane u dvorište pokušao da pobegne ranjeni muškarac ali tu je pao na zemlju, a uskoro je za njim u dvorište uleteo i komšija sa ogromnim nožem u rukama. Žena je u međuvremenu uspela da pozove policiju i pokušala da se zatvoriti u našu kuću, ali njen suprug je otvorio vrata i uz povike "ubiću te" nožem nasrnuo na nju - prepričava komšinica.

Kako tvrdi, muškarac je suprugu izvukao nakon toga napolje i ubadao u području stomaka.

- Vidite i sada krvave tragove po dvorištu i krv na zidu kraj ulaza koje sam pokušavala da operem. Komšija je e nakon toga pobegao u šumu, a ranjeni muškarac i žena su bili još pri svesti. Muškarac je ležao i govorio da će umreti, a ženu je pridržavala komšinica. Užas! Još ne mogu da verujem da se to događalo, to se vidi samo u filmovima. Ćerka je još u šoku - rekla je.

U pokušaju ubistva oboje su zadobili višestruke ubodne rane i sa po život opasnim povredama prevezeni u bolnicu. Rastrojeni suprug je nakon njihovoh ranjavanja pobegao s mesta događaja u pravcu šume, a pronađen je u ponedeljak pre 23 sata šest kilometara dalje u lovačkom objektu na području Bilaja gde je nakon pregovora s policijom odlučio da se preda. Uhapšen je, a policija je i tokom utorka pretraživala šireg područje mesta događaja za mogućim tragovima.

Foto: Profimedia

 

- Ovo je bio drugi puta da ih je zatekao zajedno u svojoj kući i verovatno je pukao. Žao mi je čovjeka jer je zaista dobar i vredan čovek. Imaju dvoje dece kojima je bio potpuno posvećen. Bio je prijatelj s mladićem koji je stanovao samo nekoliko kuća dalje od njih. Tu se doselio pre dve godine i od tada su se družili- priča komšija. Pre pet nedelja je takođe pozvana policija zbog sumnje da je zatvorio i pretio supruzi.

Pre šest dana je uz krivične prijave bio doveden na ispitivanje, nakon čega je pušten na slobodu uz mere opreza zabrane približavanja žrtvi na manje od 50 metara, i udaljen je iz porodične kuće koju je delio sa žrtvom.

(24sata.hr)

 

BONUS VIDEO:

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".