Прошле недеље као бомба одјекнула је вест да су Александра Пријовић и Филип Живојиновић потписали папире за развод, те да се певачица сели и напушта породични дом на Бежанијској коси.

Наиме, како круже градске приче, Прија је себи купила стан у Београду и сели се са сином. С друге стране, извор близак Живојиновићима каже да су колегинице љубоморне на Александру, па јој смештају такве приче.

Фото: АТА имагес

 

 

- Не знам тачно шта је истина, али на Прију су љубоморне многе колегинице. Наравно да и они, као и сви, имају трзавице у браку, али мислим да су далеко од развода. Једини проблем је што она тренутно превише ради, па због тога не стиже да виђа сина, којег обожава - каже извор за "Скандал", па објашњава како је скоро Пријовићка психички пукла пошто јој је син недостајао:

- Недавно је плакала јер јој је син, док су седели у једном ресторану, рекао: "Мама, молим те немој да идеш", а баш тада је кренула на унапред заказану шестодневну турнеју. То је једино што ју мучи, а с Филипом нема проблема. Не знам да је купила стан, знам да има онај један у Војводе Степе, у ком је живела пре удаје.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсећамо да ово није први пут да су се појавиле приче да се Александра и Филип не слажу како би требало. Такође, оно што је многима запало за око јесте да су сви Живојиновићи били на Брениној јахти, док Александру цело лето нисмо могли видети.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".