Певачица Алка Вуица сматра се једном од најзанимљивијих певачица на овим просторима, али њена најважнија улога јесте улога мајке.

Син Алке Вуице, Аријан којег је добила у вези са Вуком Величковић, познатијем под уметничким именом Вук Видор, имао је од кога да наследи музичке гене.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/alka.vuica

 

 

Наследник Алке Вуице се попут ње бави музиком. Он је све успешнији ди-џеј и музички пордуцент. Другој професији посветио се након студија у Лондону, а студирање у британској престоници донело му је познанство са Сајмоном Ле Боном, фронтменом групе "Дуран Дуран" у чијем дому је живео одређено време.

Аријан који је музичкој јавности познат под именом Страпазоот, члан је два успешна музичка састава. И док се његова мајка годинама бавила поп музиком, његов одабир је хип-хоп и реп музика.

Фото: Инстаграм принтскрин/dscollars

 

 

Аријан је најчешће у центру пажње управо због своје музичке каријере, међутим доспео је у жижу јавности и након "сукоба" његове мајке и Влатке Покос, која је у својој књизи о певачици писала на нимало похвалан начин. Аријан је о мајци увек говори у суперлативу и сматра је својом највећом подршком и узором.

- Бескрајно је поштујем, самим тим што је самохрана мајка. Захвалан сам јој што ме је донела на свет у условима који нису били нимало лаки, али је опет све учинила да се осећам срећно и да будем ту где јесам. Читавог живота била ми је и остаће узор, надасве људски и родитељски. Према мами сам одувек осећао љубав и понос. Љубав, јер је љубав увек давала и јер сам у њој пливао. Ко не зна Алку, не зна шта је љубав, она једноставно сија из ње и свима је несебично дели. Понос, зато што је увек била поносна и своја, успешна, али и непоткупљива - истакао је син Алке Вуице.

Фото: Инстаграм принтскрин/dscollars

 

 

- Никада јој ништа није тешко. И усред ноћи да ми спреми палачинке, да прича са мном о било чему, да угости и последњег госта као да је први, да спасе нечију везу од пропасти, да прича сатима и данима са несрећнима, да се бори за женска права са пријатељима, али и непријатељима, да пише песме до јутра и онда ме пробуди с топлом питом од сира, да се врати са свирке у пет и вози ме у школу или било где... - причао је он.

(Слободна Далмација)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Ане Ивановић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".