Дугогодишњи, готово свакодневни наступи, непроспаване ноћи, вишедневна снимања спотова и бројна улагања у каријеру, исплатила су се Милици Павловић, која је коначно одлучила да се скући и купи луксузну некретнину у којој ће од сада живети.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

Певачица је купила стан од 90 квадрата у луксузном насељу у Београду у коме квадрат кошта 3.000 евра. Сав новац који је уштедела и зарадила од албума “Заувек” уложила је у луксузну некретнину.

- Милица је одувек желела да има свој стан, али је своје снове желела постепено да остварује. Она је каријериста и много је улагала у каријеру, али је дошло време да размишља и о крову над главом. Како је пре него што је постала звезда Гранда живела у околини Лесковца, она је у Београду годинама уназад изнајмљивала стан и делила га са цимерком. Таквом начину живота сада је дошао крај - каже извор Блица и открива како је дошло до тога да се "с*кси сињорита" одлучи баш за овај стан.

 

 

- По савету пријатеља, а након разговора са архитектом, Милица је одлучила да купи стан у новоизграђеном насељу Wест 65, где квадрат кошта 3.000 евра. У итом насељу станове имају бројне познате личности којима је пре свега битна безбедност, али и добра градња и удобност. То јој је била довољна препорука да се ту скући и гаранција да ће имати приватност - додаје извор "Блица".

Осим што сам стан кошта 270.000 евра, певачица је у дизајн ентеријера уложила додатних 50.000 евра, тако да ју је све укупно коштало 320.000 евра.

У Миличином стану доминира браон и беж боја, док су само трпезаријске столице плаве. Јасно се може видети да је у овај стан уложено много новца, као и да је певачица ангажовала професионалца који се побринуо да сви детаљи у стану изгледају естетски лепо и беспрекорно. Певачица је и у своју кухињу уложила много, тако да и кухиња изгледа феноменално.

 

 

Подсетимо Милица је често изјављивала како јој је каријера на првом месту и како има велике планове, када је иста у питању. Она важи за великог професионалца и не препушта ништа случају када је њена музика и каријера у питању. Међутим након дуже времена, она је одлучила да обезбеди себи кров над главом, купивши луксузну некретнину у делу града, који важи за један од најелитнијих.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".