Све похвале лепој водитељки стижу на рачун трудноће:  

- Мажена сам и пажена трудница, али тако је било и док сам му била девојка, вереница, па сада и жена, тако да се ништа није посебно променило, осим што ми кажу да блистам- изјавила је Марија која открива да је било јасно да је трудна веома брзо јер је сијала, али да је она сазнала тек након другог месеца:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

- Супруг се сада хвали како је одмах знао да сам трудна. Питала сам га како је знао, а он ми је одговорио: "Била си посебна, срећнија". Што се мене тиче, тек сам пред крај другог месеца схватила да сам у другом стању. Када сам отишла на преглед, било ми је јасно да је то то. На почетку нисмо желели да ту вест превише ширимо и објављујемо свима-  изјавила је госпођа Егеља Дабић која открива и пол бебе за коју је њне супруг био убеђен да ће бити девојчица, али се онда сазнало да је у питању дечак:

- Да, дечак. Пре него што смо отишли на контролни преглед где ће нам рећи ког је пола беба, мој супруг је говорио:" Ма, сто посто је девојчица јер си ти тако слатка и мора бити нека принцеза као ти". Што се мене тиче, најважније је да беба буде добро и здраво, пол је мање важан- казала је Марија и открила да је њен супруг сигуран да ће њихов син бити фудбалер:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

- Тата, каже да ће играти фудбал као нападач, пошто је он играо фудбал, као и његов брат и отац, и мој тата. Пошто ме беба шутира некад јаче, некад слабије, супруг каже:"Добар му је ударац, биће добар шпиц". За сада те ударце добро подносим, а докторка ми каже да ће бити још јачи- открила је лепа водитељка за Информер.

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".