Миљана Кулић би почетком следеће недеље требало да буде пуштена на кућно лечење. Њој то још увек није званично саопштено, али јесте њеној мајци Марији, која ћерку није видела откад ју је и довела у Београд.

Миљана ће и након отпуста бити дужна да се редовно јавља на контролне прегледе како би јој се пратило стање, које је за сада стабилно, али ће морати и да пије преписане терапије.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official/Објектив

 

 

Иначе, она својим понашањем не престаје да шокира лекарско особље Ургентног центра, где се налази већ неко време на лечењу. Она је више пута од свог доласка у Београд својим испадима због никотинске кризе правила проблеме докторима, иако је пушење строго забрањено, па су јој неколико пута и одузимали електронске цигарете.

Ипак, да она не одустаје од свог порока упркос свим упозорењима и запленама, сведочи и незванични извор из болнице, који је испричао да су Миљани лекари опет запленили цигарете, које је крила испод јастука!

- Миљани је увек на леп начин сугерисано да је у болничкој згради строго забрањено пушење, па чак и електронских цигарета. Колеге су јој већ два пута одузеле апарат. Овог пута их је сакрила испод јастука. Једва су јој подигли главу како би их запленили и бацили. По обичају је викала и драмила, али су лекари били ригорозни - прича извор.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

 

Након што се мало смирила, уследила је нова драма, и то опет због забрањених посета. Кулићева је тражила да јој доведу мајку и Бебицу.

- Иако је врло добро упућена да су посете пацијентима због повећаног броја оболелих од коронавируса забрањене до даљег, направила је сцену и тражила да јој дозволе посете. Докторима баш задаје муке, иако им је некад и симпатична - завршава извор за "Курир".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водоитељка која у свакој емисији изненади гледаоце 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".