Миљана Кулић се налази у Клиничком центру у Београду откад је хитно пребачена из Ниша, где јој је извађена слезина након што јој је позлило после операције смањења желуца у Турској.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

 

Како тврде из незваничних извора, Нишлијка Миљана Кулић је опет правила хаос по болници, и то због тога што су јој ставили катетер. Она је и даље задржана на болничком лечењу, што је њу додатно изнервирало, па је због тога правила сцене на одељењу на коме се налази.

Фото: Принтскрин Инстаграм/marijakulic_mtaz

 

 

- Када су јој рекли да још не може да иде кући, Миљана је полудела. Звала је Марију да дође одмах по њу и да је води, рекла је да више ни минут неће да остане у болници. Плакала је, хистерисала и узнемирила друге пацијенте. Хтела је да ишчупа и катетер, немогућа је била - каже извор Курира и додаје:

- Када су видели да је сакрила и електронске цигарете и да је пушила у соби, одмах су јој их одузели. Прво није хтела да их преда, отимала се, баш је била непријатна ситуација. Касније се умирила, али је након неког времена молила и преклињала да јој их врате. Лекари су остали неумољиви, јер јој је свака врста цигарета најстроже забрањена. Пошто се после опет узнемирила, дали су јој терапију и седатирали је, како би се мало смирила и како не би ишчупала катетер или се повредила - завршава извор.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша прославља 44. рођендан у Дубаију

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".