Млада певачица се присетила тренутка када је њена мајка Светлана Цеца Ражнатовић била у кућном притвору. Тада се први сусрела са проблемима у школи: 

 - Сећам се школских дана тада, када је мама била код куће са наногицом. Имала сам 12 година и правила сам се потпуно луда. Као да се ништа не дешава, а новине су брујале. Мама је била на свим насловним странама. Писало се шта ће бити, шта неће бити. Одузеће нам кућу, узеће јој старатељство... Имала сам срећу да у школи није било злонамерне деце која би ме прозивала. У ствари, била је једна девојчица – причала је Анастасија.

Фото: АТА имагес

 

На увреду одговорила је ударцем:

- Тада сам се први пут потукла у школи, јер је увредила маму. Нешто је рекла за ту наногицу. Иако сам мирна и сталожена, када је породица у питању и када се такав хаос дешавао, преплавио ме је бес. Кад ти неко удари на мајку, а само њу имаш...

Млада певачица је тада казала да јој је у том моменту пао мрак на очи.

- Она ми је то у петак написала преко ''Фесјбука'', а ја сам је у понедељак нашла у школи и ударила сам је, побиле смо се. Сви су били шокирани јер ја никада нисам била дете које прави проблеме. Након тога, врло брзо, мама је одлучила да нас склони на Кипар – казала је Анастасија својевремено на К1 у емисији "Преживели".

Фото: АТА имагес

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".