Млада певачица се у пубертету угојила на нервној бази, јер јој је било тешко кад је њена мајка Цеца послала њу и брата Вељка на Кипар.


Фолк звезда одлучила је склони децу из Србије зато што су у том периоду певачица и њена сестра Лидија Оцокољић служиле казну кућног затвора.

- Празнину коју сам осећала јер нисам била с мамом надокнађивала сам огромним количинама хране, па сам се угојила чак 20 килограма. Ни са ким нисам причала о стварима које ме тиште, већ сам само јела. И то нездраву храну - грицкалице, хамбургере, газирана пића... Тако сам живела шест месеци - започиње причу Анастасија.

Лидији је после три месеца скинута наногица, па је одмах отишла да посети сестричину на Кипру.

Фото: АТА имагес

 

- Већ тада сам се прилично угојила. Тетка је била у шоку, није могла да верује да сам то ја. Кад се вратила у Београд, рекла је мами: "Секо, Анастасија се много угојила." Мама јој је одговорила: "Ма није, гледам је преко видео-позива. Можда мало, али скинуће она то брзо." После пола године сам дошла у Београд у кратком шортсу и мајици на бретеле, а на мени је све пуцало. Мама је била шокирана: "Црно дете, шта направи од себе?!" Ја сам јој, пошто сам и са 20 кила више пуцала од самопоуздања, одбрусила: "Ма добро мама, шта сад.. Мало сам се угојила."

Међутим, Анастасија је убрзо одлучила да пробуши кашику.

Фото: Н. Скендерија

 

- Процес мршављења је трајао дуго, две или три године. Отад ми је остао страх да се не вратим на старо. Зато, чим се угојим, одмах почнем да пазим шта једем - каже Ражнатовићева и додаје:

- Избацила сам нездраве намирнице и трудила сам се да не прескачем оброке. Најчешће једем кувана јела, а у широком луку заобилазим ресторане брзе хране.

Млада певачица признаје да понекад поклекне и почасти се нечим што гоји.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/raznatovicanastasija

 

- Ако поједем нешто слатко, одмах одем на тренинг како бих што пре сагорела калорије. Кључ доброг изгледа је дефинитивно у редовном вежбању - завршава Анастасија.


ОВО ЈЕДЕ АНАСТАСИЈА

ДОРУЧАК: Овсена каша са црвеним воћем

РУЧАК: Бранцин и зелена салата

ВЕЧЕРА: Потаж од бундеве

Трик савет:
- Кад год осетим глад, попијем воду са лимуном и жеља за храном ме брзо прође

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".