Јавност је била забринута због здравственог стања чувеног певача, али се захваљујући изузетној нези супруге, Халид врло брзо  вратио послу и свакодневним обавезама. 

Он је назначио да му супруга много значи и да су све проблеме заједно пребродили, али да није склон кухињи и спремању.  Не припада групи модерних мушкараца па чак није ни кафу скувао. 

Фото: Н. Скендерија

 

– Она је део мене, ми смо сваки дан заједно. Ја иначе нисам никад кафу направио у животу, за те ствари је она задужена, баклаве, кафе… – рекао је певач и додао:

– С те стране сам прави Босанац, ми кажемо није мушко ту да кува, а сад је дошло модерно време да се мушкарци хвале да добро кувају, у моје време смо их звали папучарима, ако си склон кухињи папучар, жена ти командује – шокирао је Бешлић изјавом за медије.

Супруга и он одлучили су да остану заједно до краја. 

– Како старимо, све смо везанији, прегрмели смо све оне проблеме и сад смо у фази нема куд, терај до краја. Кад проведеш са женом 40-50 година, не може нико бити пречи од ње, то се некако само створи – закључио је певач за ''ИН Магазин''.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић-ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".