Javnost je bila zabrinuta zbog zdravstvenog stanja čuvenog pevača, ali se zahvaljujući izuzetnoj nezi supruge, Halid vrlo brzo  vratio poslu i svakodnevnim obavezama. 

On je naznačio da mu supruga mnogo znači i da su sve probleme zajedno prebrodili, ali da nije sklon kuhinji i spremanju.  Ne pripada grupi modernih muškaraca pa čak nije ni kafu skuvao. 

Foto: N. Skenderija

 

– Ona je deo mene, mi smo svaki dan zajedno. Ja inače nisam nikad kafu napravio u životu, za te stvari je ona zadužena, baklave, kafe… – rekao je pevač i dodao:

– S te strane sam pravi Bosanac, mi kažemo nije muško tu da kuva, a sad je došlo moderno vreme da se muškarci hvale da dobro kuvaju, u moje vreme smo ih zvali papučarima, ako si sklon kuhinji papučar, žena ti komanduje – šokirao je Bešlić izjavom za medije.

Supruga i on odlučili su da ostanu zajedno do kraja. 

– Kako starimo, sve smo vezaniji, pregrmeli smo sve one probleme i sad smo u fazi nema kud, teraj do kraja. Kad provedeš sa ženom 40-50 godina, ne može niko biti preči od nje, to se nekako samo stvori – zaključio je pevač za ''IN Magazin''.

BONUS GALERIJA: Miroslav Ilić-retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".