Зорја је публици позната као Звезда Гранда, а на снимање емисије ''Милизам'' је стигла у 9.45 ујутро у ресторан ''Патрик'' како би после тога стигла у школу певања коју је отворила и где држи часове.  

Она је на снимање емисије дошла видно расположена и истакла да тражи нови простор за своју школу и да овог лета мучи муку са вишком килограма. 

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

- За ових годину дана откако се завршило такмичење урадила сам довољно. Снимила сам пет песама и појавила се на два фестивала и то сматрам успехом. Свесна сам да моја каријера иде спорије, али то је због моје велике жеље да певам оно што сама компонујем и напишем - започела је млада звезда Гранда, и додаје да јој каријеру од самог почетка успорава и саботирање које је у великој мери осетила на својој кожи.

- Мислим да саботирање постоји у свакој професији, а посебно када се бавите јавним послом или певањем. Сигурно нећу именовати људе који су директно негативно радили против мене, али постојале су многе ситуације. Осетила сам ја то и од старијих колегиница, али највише током такмичења „Звезде Гранда“ од других учесника. Прилазили су ми и говорили да сам хладна и надмена. У почетку ми је то сметало и бринула сам, али сада сам се навикла на то. Плашили су ме се, а мислим да је то негде и добро. Саботажу сам осетила тако што су ме ускраћивали за јако важне информације које су се тицале такмичења. Сва срећа је да сам тада имала Милија као ментора, па сам била у току шта и како треба урадити - објашњава Пајићева.

Зорја је објаснила да слуша све музичке жанрове, да на свом репертоару има око 500 песама, али је и навела младе певачице које јој се изузетно допадају и чије би неке особине волела да има.

- Допада ми се Едита и волела бих да поседујем њен таленат за писање текстова. Сара Јо ми је такође феноменална. Волела бих да поседујем њену посвећеност каријери, а јако ми се допадају и њене песме. Александра Пријовић је сјајна певачица, има одличне песме и кад год је слушам осећам се почаствовано - рекла је певачица.

Зорји су инспирација две велике уметнице, Ана Бекута и Снежана Ђуришић. 

- Волела бих да трајем као Ана Бекута и Снежана Ђуришић и да имам тако озбиљне каријере - кратко је објаснила Зорја.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".