Шако Полумента објавио је недавно дуетску песму "Крвна група" са колегиницом Андреаном Чекић, коју је окривио за неуспех.

Фото: АТА имагес

 

Он истиче да је Андреана крива  због тога што песма нема више прегледа.

- Са Чекићком сам објавио песму. Можда сам очекивао мало више, страховито је добра песма, али можда је то што нас нема на терену. За то је она крива. Жао ми је што сам толико енергије уложио. Ова песма стоји на милион и по прегледа, неке колеге по 15, 20 милиона... - рекао је Шако за "Ексклузивно".

Фото: АТА имагес

 

- Имали смо једно гостовање на ТВ-у, требало је више да порадимо на томе и није требало ту ноћ да се издају две песме. Трагично, толико сам дао себе, то све скупо кошта, одједном се појави друга песма, то се рекламира, а ово не. У срцу ми је, волим је, готивим, али ја живим другим животом, одговорним. Одговоран сам према колегама, како на приватном, тако и на пословном пољу. Она је добар вокал, добар човек, али нешто је ту затајило. Требало је да се фокусирамо на нашу песму, која је и те како добра. Нисам хтео ништа да кажем, ја држим до себе, недостижан сам. Не куцам ни на чија врата - рекао је певач.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома Шерифа Коњевића - 1991. година

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".