Мајка ријалити звезде Миљане Кулић, Марија Кулић,  је пре неколико дана направила праву сцену у Ургентном центру због тога што јој доктори нису дали да посети ћерку Миљану, која се од прошле недеље налази на лечењу у овој установи, а одакле је хитно пребачена из нишког Клиничког центра.

Фото: Инстаграм принтскрин/ marijakulic_mtaz

 

Како наводи извор Марија је хистерисала због тога што су јој запослени у УЦ саопштили да Миљану не може да види јер су посете пацијентима у болницама забрањене због повећаног броја заражених коронавирусом.

- Марија је дошла да види Миљану, али када су јој лекари саопштили да не може да је види јер су на снази мере против коронавируса, које подразумевају и забрану посете пацијентима на одељењу, она је полудела. Почела је да виче да њу то не занима и да она мора да види ћерку уживо. Понављала је да ћерку није видела откад је доведена у Београд и да не постоји сила која ће јој то забранити. Лекари су је више пута опомињали да смањи тон и да та одлука важи за све и да не могу да праве изузетак ни када је Миљана у питању. То ју је још више изнервирало, па је рекла да то раде намерно јер је Миљана јавна личност, па да је због тога исмевају и да то не може тако - каже извор и додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин

 

- Сећам се да је питала: "Како мени не дате да видим Миљану, а горе код ње улазе доктори и сестре и праве селфије с њом док је још под седативима? Како та правила не важе за све? Зашто је онда ви узнемиравате? Свима ћу вам је*ати матер ако видим још неку Миљанину слику из болничке собе!" Када је на тренутак постала и агресивна, запослени су били принуђени да позову и обезбеђење, које ју је најпре замолило да се смири, а како је она то одбила и покушала да крене ка одељењу где је била смештена Миљана, извели су је напоље и замолили да напусти објекат и да се врати кад се буде смирила - завршава извор.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".