Његов позив да води ову популарну емисију га је, како се сада присетио, толико збунио, да је мислио да је дошло до забуне.

- Када ме је позвао, мислио сам да је грешка. Каже: ''Ало, требаш ми за јуче, одмах'', као што то бива код њега да му увек требаш за јуче. Питао сам о чему се ради јер сам ја тада снимао разне рекламе за Гранд и слично, па сам мислио да је везано за то. Каже он мени: Требаш ми за ''Звезде Гранда'', слушај да ти објасним правила - почео је причу Воја.
Недељковић је био убеђен да је Поповић направио грешку, те га је још једном подсетио са киме раговара.

Фото: В. Данилов

 

- Каже он мени да врло добро зна са ким прича и позове ме одмах да дођем на Бежанијску косу да причамо, ако хоћу, хоћу, ако не, не морам. Тако то иде код њега све одмах, нема чекања - додао је водитељ.

Затечен овом понудом, Воја није одолео а да не пита Сашу - због чега је избор пао баш на њега.

Фото: В. Данилов

 

- ''Знам ја отприлике све ал' мени је занимљиво да тебе убацим у ту причу. Имаш профил психолога, знаћеш кога треба убрзати, кога успорити, кога да спустиш, кога да утешиш'' рекао ми је тад. И заиста сам се у почетку снашао иако ми је све то било страно. Био је у праву, баш је било много ситуација где је било и суза и смеха, а Бога ми и онесвешћивања - испричао је Воја.

(Гранд онлајн)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".