Он је једном приликом изреволтиран због разних прича о покојном Нину одлучио да исприча све о животу и поседњим данима популанрог певача. Адемовића је пре свега изазвала, како је рекао, Нинова ћерка Сандра Решић, која се тада такмичила у Звездама Гранда.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Више нисам могао слушати лажи које износи Сандра Решић. Она купи поене хвалећи се како је била до задњег тренутка са Нином у Бијељини, што је чиста лаж. Она тврди како зна у каквим је мукама умро њен отац, не знам на основу чега то тврди када није ни била са њим када је умро. Цела та несрећна ситуација се одиграла у пар дана и нико није слутио да ће се оно најгоре догодити Нину, прича некадашњи менаџер покојног певача.

Нино је иза себе оставио три ћерке из три брака, међу којима је и Сандра.

Велика се фрка дигла око дневника који је Нино водио све до своје смрти и који садрже све детаље његовог живота, но шушка се да ти дневници крију велике тајне које данас нико не зна.

Фото: Архив Борбе/Јутјбуб принтскрин

 

 

- Била је 2007. година, Нино је већину времена проводио у Бијељини где смо радили на његовом новом албуму. Ја и особа по имену Небојша смо били јако блиски Нину и помогали му око каријере, ја сам углавном водио менаџерске послове а Небојша га је возао по наступима и где већ треба. Сећам се као сад, 18. октобра примам смс поруку са садржајем "Брате, Нино је данас лоше, ишли смо код доктора и он је препоручио да остане у болници али Нино није хтео, молим те дођи вечерас да будеш с њим јер ја имам пословних обавеза". Негде предвече сам са пријатељем Ведадом кренуо за Бијељину мислећи да Нино има слабију прехладу и да није ништа озбиљно. Када смо тамо стигли Небојша је журио на посао а Нино је спавао у својој соби, тада нам је Небојша рекао да му отварамо прозор јер сваких пола сата добија страшне нападе па да има свежег ваздуха, причао је Адемовић.

Фото: Јутјуб принтскрин/ОФФИЦИЕЛНИ КАНАЛ НИНО РЕШИЋ ЛЕГЕНДА

 

 

- Нино није хтео да иде код доктора иако је имао јаке болове и честе нападе. Око 22 сата му је већ било јако лоше и ја сам рекао Нино идемо код доктора и нећу више да те слушам, овог момента идеш са нама да те прегледају. Нино је једва ходао, уз нашу помоћ је дошао до аута и тада смо га одвезли у болницу у Бијељину, тамо су нам рекли да га одмах одвеземо до хирургије. Он више није могао да хода те смо ставили у инвалидска колица и брзо одвезли на одељење. Тамо нас је сачекао доктор и питао да ли је пацијент алкохоличар. Нисам знао шта да му одговорим осим да није пио задњих седам дана ништа. Одвезли су га у салу а ми смо остали да чекамо, прошло је и поноћ али ми нисмо имали никаквих вести, нисмо ни слутили да ће се десити оно најгоре. У том тренутку се појавио доктор и рекао нам оно што нисмо хтели да чујемо "Изгубили смо га, покушали смо реанимацију али није реаговао", и даље је била тишина, ја нисам могао да верујем да чујем тако нешто, испричао је Нермин.

Фото: Архив Борбе

 

 

- Око 2-3 сата после поноћи били смо у његовом стану, сви смо ћутали, нисмо знали шта да кажемо јер овакав исход нико није очекивао. Договорили смо се да сахрана буде у суботу у његовој родној Босанској Дубици, нешто пара што је било узео је Небојша и рекао да ће купити венац и те остале ствари јер Нино иначе није држао код себе пуно новца. Ујутро нас је звала Драгана Мирковић и рекла да ће и она купити један венац, много нас је људи звало да пита да ли је то истина. Знам да је тај дан у Бијељину дошао и његов брат Дејан као и Сандра. У суботу рано ујутро смо Нину повезли према Босанској Дубици где ће бити сахрана, из Загреба је стигао и његов стриц и рекао да ће се сахрана обавити по исламским обичајима. Сећам се да су на сахрани били његов кум, рођак Самир, Јасна К, Халид Муслимовић, Фаризада Чамџић и његов стриц и остала ужа родбина, било је доста народа, тачан број не бих знао рећи али међу њима није било његовог брата Дејана и Сандре који су претходно били дошли у Бијељину, истиче он.

- Велику улогу у свему овоме игра и његов дневник у који је бележио све о свом животу и тај дневник крије велике тајне, знам да сам га ја био узео и хтео да дам његовој кћерци Амели која је живела у Америци, али како она није хтела доћи по њега ја сам га вратио Небојши и не знам шта се касније десило са њим. После сам хтео да објавим цд са његовим песмама које је намеравао да изда али сам одустао од тога јер би кренуле приче да хоћу да зарадим на његово име. Постоје неке ствари из Ниновог живота које знам и које никада нећу објавити, постоје и неки људи, који су данас познати а о којима ми је Нино причао неке чудне ствари, завршава Адемовић.

(е-турнеја)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома Шерифа Коњевића - 1991. година

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".