Старију, сада петнаестогодишњу Хану, Наташа Беквалац добила је у браку са првим мужем Данилом Икодиновићем, а њихова наследница сада пролази кроз тинејџерски период који је за све родитеље веома изазован.


Млађу ћерку Катју (4) Наташа је добила у трећем браку, са Луком Лазукићем, од ког се растала два месеца након Катјиног рођења.

Фото: АТА имагес

 

"Ја не знам за друго, претпостављам да је теже него кад имаш подршку. Али у разговору са другарицама, мушкарци често знају да одмогну. Мени је овако дато, тешко јесте јако, али тако ми је дато, претпостављам да то могу да изгурам сама. Не плашим се. Свака врста забране и агресивнијег приступа зна да створи контра-ефекат, знам шта је код мене стварало. Покушавам да нађем баланс, да можемо да се консултујемо, а не да се осећају као заробљеници", искрена је била Наташа за емисију "Премијера Викенд Специјал".

Фото: АТА имагес

 

Популарна певачица одувек је сан многих мушкараца, али након што је окончала трећи брак ниједан није успео да освоји њено срце.

"Ја сам вас са сваким упознала, ја сам транспарентна, волим и да се похвалим, али ево немам чиме, већ четири и по године, стварно се ништа не дешава. Било је пар флертова, али се ту завршило. Не знам због чега, можда сам кренула други низ. Не зато што сам надмена и дижем себе у висине, али можда сам коначно почела да ценим себе на начин на који заслужујем. Није лако кад обављате одговорне улоге, нарочито ту улогу мајке. У том периоду где је Хана, потребна је преко мушка фигура, девојчице идеализују свог мушкарца у односу на свог тату. Ја верујем да је Бог нама дао најбоље. Можда ће без обзира што немају то, моћи да направе визију тога што желе. Нарочито што имају маму која је много грешила, али верујем да ће моје девојчице израсти у стабилне и самосталне жене, што је мој циљ. Али ја имам помоћ. Јоване која живи са мном, помоћ родитеља, помоћ сестара, то ми је важно и неопходно", објаснила је Наташа.

Хана често на друштвеним мрежама приказује моменте из њиховог свакодневног живота, а Наташа нема ништа против тога.


"Ја сам за њу мама, она нема тај чип да не треба да ме прикаже... Наравно да сам чупава некад у току дана. Али људи су од мене и навикли, имам обичан живот. Ја сам се сад за вас удесила, мислим да није примерено да се појавим како живим генерално, јер вас јако поштујем. А друштвене мреже јесу то приватно, где се показујемо као обичан свет, што и јесмо", закључила је певачица.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".