ЗЕМУНСКА полиција трага за двојицом маскираних разбојника који су уз претњу бајонетом вечерас око 20 сати опљачкали продавницу мешовите робе

Разбојништво се догодило у Улици Акробате Алексић у овом београдском насељу када су двојица пљачкаша ушла у радњу и од престрављене раднице затражили да им преда дневни пазар.                 

- Један од разбојника са бајонетом у рукама ушао је у локал и од избезумљене раднице затражио новац из касе. За то време други осумњичени је стајао на вратима и чувао стражу. Преплашена жена извадила је из касе део дневног пазара и предала га у руке маскираном пљачкашу - каже извор из истраге.    

Након пљачке разбојници су побегли у непознатом правцу, а опљачкана жена је позвала полицију. За само неколико минута полицијске патроле стигле су испред продавнице.         

- Радница им је дала опис нападача након чега је полиција кренула у потеру за њима. Тај део Земуна је блокиран, а све у циљу лоцирања и хапшења осумњичених. Такође прегледани су и снимци камера за видео надзор које су снимиле сам моменат пљачке - додаје он. 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".