Љубомир Перућица и поред многобројних хитова и чињенице да је данас у складном браку са водитељком Катарином Колозеус, и даље одговара на питања о певачици с којом је провео две године.

Фото: Инстаграм принтскрин/ljubaperucica

 

- Сваки мој сусрет са Александром изгледа као са сваком мојом бившом с којом сам остао у добрим односима. Ми смо се разишли на најнормалнији могући начин и не видим зашто не бих причао са њом и питао је како је, шта има ново... Ја сам с њом био две године, породице нам се познају, улазио сам јој у кућу, а и она у моју и нормално је да питам за те људе. Чак и моја супруга, када је сретне негде, поприча с њом најнормалније. То што је било између нас, остало је у прошлости.

Фото: АТА имагес

 

Певач је открио и да ли је патио после везе с Александром.

- Нисам патио превише јер сам ја био тај који је желео да се то заврши због тога што неке ствари нису функционисале. Био сам срећан када сам раскинуо, продисао сам и схватио да је боље што се тако завршило.

Перућица се дотакао и бакшиша на естради који певачи углавном добијају у абнормалним сумама на приватним весељима.

Фото: АТА имагес

 

- Певачи углавном знају шта треба да ураде да би навукли госта да извади паре. А што се тиче песама, генерално гледано, и даље песме Шабана Шаулића најбоље пролазе.

Певач је открио и коме је лакше на естради, мушкарцима или женама.

- Више пута сам размишљао на ту тему... Мислим да је певачицама лакше, али исто тако и тешко, јер публика, поготово мушка, уме да буде безобразна и непристојна према њима. Свако би волео да буде са певачицом, да флертује, да проба нешто...

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ипче Ахмедовски - Мали Рамбо и велики певач кога смо прерано изгубили

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".