- Нисам добро. Тренутно се налазим на одељењу хирургије у Краљеву. Поломљен ми је прст, имам јаке болове у пределу грудног коша, све ме кости боле, лице ми је унакажено и имам руску крагну. Мислила сам да ће лекари да ме пусте кући данас, али ми је лекар рекао да не долази у обзир јер сам добила потрес мозга и због тога чим покушам да устанем, почнем да повраћам. Због тога ми не дају да идем кући и мораћу још неко време да останем у болници - једва је изговарала Марина, а потом и испричала како је дошло до немилог догађаја.

- Другарица ме је наговорила да дођем, иако ми се, право да вам кажем уопште није излазило. Биле смо у ВИП ложи када је, како су ми рекли, долетео И. Т. и почео да ме песничи. Око њега су били и његови пријатељи и нико ништа није предузео поводом тога. Пала сам на под од првог ударца, а потом и у несвест, али он је наставио да ме удара. Дакле, то су видели његови пријатељи, али верујем да је све забележено на камерама. Такође, дрон је облетао све време, па је вероватно и да је преко њега све снимљено.

Како Објектив преноси, суграђани који су се затекли на месту догађаја тврде да је Марина претходно испровоцирала Ивана, те је то био окидач због којег је поменути употребио силу. Са друге стане, Маринина прича је сасвим другачија:

Фото: Инстаграм принтскрин/marina.radosavljevic.maky

 

 

- Не да га нисам испровоцирала, него га уопште нисам приметила, нити сам била близу њега. Дошла сам са другарицом и она ми је после препричала, јер због потреса мозга не могу да се сетим тог првог тренутка. Он је чуо од људи да сам дошла, сишао је и моментално почео да ме бије. Који је разлог свему томе, стварно не знам, али ниједног тренутка нисам дала повода да ме нападне.

Марина открива да је цео случај пријављен надлежним органима:

- Ово није први пут да ми се дешава. Пријавила сам га полицији, а од њих сам добила информацију да је побегао. Искрено верујем да надлежни органи раде свој посао, али су ми моји пријатељи јавили да се он упркос свему, трећег дана поново појавио на Лав фесту као да се ништа није догодило.

Подсетимо, певачица је прошла кроз сличну агонију крајем фебруара ове године, када је чаршија причала да је због везе са ожењеним И. Т. пребијање наместила његова супруга. Од тада, како каже, није имала никакав контакт с њим:

Фото: Фејсбук принтскрин/Marina Radosavljevic

 

 

 

- Откако се то десило у фебруару, клонила сам га се и нисмо имали никакав контакт. Јављали су ми људи где се креће и избегавала сам та места, баш зато да му не дам повод да га било шта не изиритира.

- Вечерас ми се догодила јако страшна ствар око 19.30 часова, страшна за сваки нежнији пол првенствено, а онда за жену која се бави јавним животом, музиком најпоштеније. У неверици сам, али сам добро и стабилно психички толико да покушај застрашивања, пребијања и евентуалног убиства могу подвести под кукавичлук и лош систем функционисања данашњице и све пуно даље од срца и Бога. Јесмо ли ми у Тексасу или Врњачкој Бањи, Србији?! Осећам се искључиво разочарано и незаштићено. А ево и зашто... Наиме, вечерас након што сам се паркирала испред локала у ком је требало да имам наступ, изашла сам из аута, два крупнија мушкарца без било какве вербалне конверзације су ме напала, маскирана, један од њих неспретно прскао је сузавац, други оборио и обојица тукли пендреком без било којих мени знаних мотива. Дакле, ко год да је и шта год се овиме требало постићи треба га бити велико срамота, по било којим основама и истим мотивима. Уздам се у систем и исправност надлежних органа Врњачке Бање и шире, свих камера. Овакве немиле ствари се дешавају жени, нечијој ћерки,сестри... па тек онда певачици! Данас мени сутра ко зна којој! И да, још једном желим рећи, мајмуни јенди, срам вас било и како можете? Истим тим момцима, сада већ можда и налогодавцима као што сам им изговарала са честицама спреја у устима док сам беспомоћно лежала на поду и гледала како ношалантно благо трећим кораком прескачу корито Врњачке реке и одлазе - написала је Марина.

(Објектив)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".