Рекла си Дејану зашто опет ради ово, шта је то Дејан урадио? - гласило је питање.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Урадио је нешто што није требао да уради. Прешла сам преко тога, али ме и даље копка и и даље ће ме копкати, не знам колико ће ме копкати. Не бих да причам о томе, али кад поменем ту ситуацију он се смеје њему је то  све смешно, ја сам то све погрешно схватила. Онда ја убеђујем себе да сам ја за све крива. Била је то ситуација где сам прсла скроз, тражила сам му да ми нешто покаже, он ми је врзмао, па кад је видео да сам одлепила скроз, рекао ми је да нема то и да је обрисао.Ту сам ја пукла, и завршила пар дана у некој депресији. Рекао ми је да грешим, да он ништа лоше није мислио. Остало ме је да ме копка. Била је још једна друга ситуација, кад се он појавио у посети у ријалитију без бурме, питала сам га где ти је бурма, он се смејао и околишао, али је био без бурме. Кад сам изашла, рекао ми је да је купио исту бурму са истим радом и именом рекао ми је да је бурму изгубио на Ушћу на паркингу, па је купио нову. То су ми остале две неразјашњене ситуације које и дан данас му пребацујем- рекла је Далила, па је наставила:

 

- Прва ситуација је била са Тијаном Ајфон, где је она дошла у кућу и пренела ми да ме воли и да ме чека. Ја сам то схватила као поздравио ме је. После кад сам остала насамо, како је он мене могао да поздрави преко ње, значи чули су се. Прво што сам га питала је кад се чуо са Тијаном. Он ми је рекао да је искористио прилику да преко ње мене поздрави. Рекла са онда покажи ми поруке. Тијана је исто рекла немојте мене мешати, ја имам момка. Није желео да покаже поруке у емисији. Рекао ми је да сам све погрешно протумачила. Није имао те поруке, никада ми није ни те скриншотове показао, све поруке је обрисао - додала је Драгојевићка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- И ту сам био жртва, искоришћен, добацивао је Дејан.

- Ствар је била таква да Далила и Тијана нису у добрим односима. Стигла ми је порука на Инстаграму од Тијане да треба да буде водитељка тамо и питала ме дал хоћу да пренесе нешто Далили. Рекао сам јој шта да пренесе, она ме је онда питала шта радим. Одговорио сам јој да гледам филм и питао је шта она ради - објаснио је Дејан.