- Ива Гргурић, ко то беше? А да, сад се сетих, она је била у трећој сезони Задруге. Дивна девојка која је ушла у ријалити са тужном и потресном причом која је многе гледаоце оставила неме поред малих екрана. Многи су се поистоветили, плакали над тужном судбином једне младе девојчице. Да, сећам се када је рођену мајку кривила како је она терала и малтене подводила старијем имућном чики који је финансирао, куповао паштете, чајне кобасице и разноразне прерађевине - у свом стилу започео је Осман, а потом наставио:

-Да, то је она девојка која је испратила све Инстаграме учесника ријалитија, па и мене као оца једног од учесника Стефана Карића са којим је касније и ушла у везу која је трајала непуних 15 минута. Када му је и сама рекла да њена емоција према њему не прелази 5 одсто, откачио је наравно истог секунда. Ива тада остаде сама, ал' се сети на шта ју је терала мама. Тражила је нову жртву, па у Филипу Ђукићу утеху нашла. Била у фејк вези док Филип јој ко кученце пези. У Београду је тражила спас, а лагала Филипа и све нас. Урадила пар третмана, сад не познаје више је ни мама. У Дубаи често свраћа, воле Иву и Арапи браћа. Без посла Ива оста, па рече себи:" Сад је доста". Позвала је портал хитно, да до славе дође и Стефана ће да гази, није јој битно. Али Стефан има тату који Иву купаће у блату, биће њена ноћна мора, стварно Ива није фора, сама си то тражила. Базен ми је заузет, али имам два лавора. Дођи до мене, па ћемо се снаћи, ако треба из кавеза папагаја ћу измаћи. Кавез није од злата јер мала ми је плата - написао је Осман.

Међутим Гргурићева је одлучила да му жестоко узврати. Наиме, она је на свом Инстаграм профилу поделила занимљиве стихове, упућене Осману.

- Кад немаш наслова, увек се може нешто измислити. Схватите ви, "фејк Карићи", у мојој слаткој глави нисте ми никад тема. Немојте се триповати. Имам преча посла - одговорила је путем друштвених мрежа Ива.

Фото: Инстаграм принтскрин/ ива_гргуриц_оффициал

 

- Османе, Османе, нема те на карти, само кад споменеш Иву новинар те прати. Морам признати, добре су ти риме, али, ипак, престар си да се бавиш тиме. Син ти се срамоти трећи пут, кад заврши у кадру, камера мења кут (прим.аут. угао). Видиш, ниси једини који стихове зна писати, али ја ћу својим стиховима тобом под брисати - додала је у препознатљивом Карићевом маниру Гргурићева.

Фото: Инстаграм принтскрин/ ива_гргуриц_оффициал

 

- Кад видим како се богата сиротиња ускопрца за парче кадра - Завршила је Ива уз снимак на ком се у "Задрузи 3" држи за главу.

Фото: Инстаграм принтскрин/ iva_grguric_official