- Дрво, ја се лоше осећам и себе кривим за све. Ја немам снаге више да се борим, а нико ни хвала не каже. Није ми то то, ја не могу. Лоше ми је баш, не могу себе да препознам , као да нисам ја - кренула је да прича Далила.

Конкретно је највећу порблем све ово са Дејаном, Царем, Станијом, Сандром. Изгледа ми као да стежем Дејана, као да га мучим, а он све време мени говори и проверава како сам, а треба да ме пусти да изгурам то - рекла је Далила.

Можда је време да упознаш нову себе Далила - рекло је Дрво.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Ја се не осећам добро Дрво. ја стално плачем због тога, повређујем људе. Видела сам Дејана како је синоћ био весео и како је уживао. Мени је било јако тешко синоћ, он је мени увек прилазио, синоћ није. Ја њега таквог не знам, он је увек биуо ту за мене, а синоћ није урадио - открила је Далила.

Са друге стране сазнајем да сам Цар хоће да бежи због мене. Не знам шта је то - причала је Далила када јој је Дрво рекло да треба да упозна нову себе:

- Имам превише причау глави, нешто ми се дешава, не знам шта, а мене људи тек сада примећују.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 5

 

 

- Ја бежим од разговора, јер сам синоћ видела неке ствари,а не желим њега да повредим. Дрво теби хвала на разговору, али док ја не расчистим неке ствари, не знам шта ће бити - рекла је Далила.

- Мене занима како ја могу да будем овде, а да не повређујем ни себе ни друге. Све је кренуо од неке глупости од зезања, а онда се све променило.

- Ја знам да си ти јака жена и да си преживела битке које нико не може да замисли - говорило је Дрво.

- Питање је колико ћу имати снаге за то - говорила је Далила.

Промена у животу може изгледати страшно, али страх од помене може да те поремети у раду на себи, и у срећи која може да се деси - рекло је Дрво.

Погледајте детаљније у наставку овог снимка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".