Док је водио емисију "Питања гледалаца", водитељ  Милан Милошевић упутио је питање и  Далили Драгојевић. Наравно, оно је било у вези са Филипом Царем.

- Цар је приметио колико си лепа жена и пробао је да те зборави уз Сандру Чапрић. Да ли се напокон осећаш као више женско, млада девојка, а не стара тетка, као поред Дејана - гласило је питање.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Нећу тако гледати. Мислила сам да је оно што је јутрос причао било искрено. Данас сам разговарала са Микијем и схватила сам да прича истину, то није то. Сандра је коментарисала да је колетарална штета, рекла је своје мишљење, ја то поштујем. Не знам што је ушао са њом у везу. Он је изјавио да то гаји од првог дана, мени није то показао ни на један могући начин, до јутрос. Од Цара сам први пут чула да је заљубљен јутрос, кад се напио - рекла је она.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Полемише се да ли је рекао "мрш", а разапиње се дечко због нудли, а на крају се шта испоставило, она каже да је не занима ништа више - коментарисао је Фран.

- Можда сам се погрешно изразила - убацила се Далила.

Задругари су наставили да разапињу Далилу.

- Не, него си се тачно изразила. То је било типично прање ње и Цара. Мени је запело да уши кад је он рекао да је гори у односу од ње и она кад је рекла да није светица - додао је Пујас

- Заљубила си се и крај - урлао је Мића.

- Дала му је повода - добацио је Карић.

- Он је данас изрекао све што је она урадила за њихову везу и онда "ајде да останемо заједно", може да се схвати као уцена. Он само држи до своје речи - убацила се Сандра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Далилин отац много поштује Дејана, заволео га је као сина. Она није разговарала са оцем годинама. Дејан одлази и каже да се никад неће вратити у Ветерник, него се по сваку цену враћа - укључила се Миљана.

- Рекао сам да ћу цели тај ток затворити - правдао се Драгојевић.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

(Србија Данас)