Dok je vodio emisiju "Pitanja gledalaca", voditelj  Milan Milošević uputio je pitanje i  Dalili Dragojević. Naravno, ono je bilo u vezi sa Filipom Carem.

- Car je primetio koliko si lepa žena i probao je da te zboravi uz Sandru Čaprić. Da li se napokon osećaš kao više žensko, mlada devojka, a ne stara tetka, kao pored Dejana - glasilo je pitanje.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Neću tako gledati. Mislila sam da je ono što je jutros pričao bilo iskreno. Danas sam razgovarala sa Mikijem i shvatila sam da priča istinu, to nije to. Sandra je komentarisala da je koletaralna šteta, rekla je svoje mišljenje, ja to poštujem. Ne znam što je ušao sa njom u vezu. On je izjavio da to gaji od prvog dana, meni nije to pokazao ni na jedan mogući način, do jutros. Od Cara sam prvi put čula da je zaljubljen jutros, kad se napio - rekla je ona.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Polemiše se da li je rekao "mrš", a razapinje se dečko zbog nudli, a na kraju se šta ispostavilo, ona kaže da je ne zanima ništa više - komentarisao je Fran.

- Možda sam se pogrešno izrazila - ubacila se Dalila.

Zadrugari su nastavili da razapinju Dalilu.

- Ne, nego si se tačno izrazila. To je bilo tipično pranje nje i Cara. Meni je zapelo da uši kad je on rekao da je gori u odnosu od nje i ona kad je rekla da nije svetica - dodao je Pujas

- Zaljubila si se i kraj - urlao je Mića.

- Dala mu je povoda - dobacio je Karić.

- On je danas izrekao sve što je ona uradila za njihovu vezu i onda "ajde da ostanemo zajedno", može da se shvati kao ucena. On samo drži do svoje reči - ubacila se Sandra.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Dalilin otac mnogo poštuje Dejana, zavoleo ga je kao sina. Ona nije razgovarala sa ocem godinama. Dejan odlazi i kaže da se nikad neće vratiti u Veternik, nego se po svaku cenu vraća - uključila se Miljana.

- Rekao sam da ću celi taj tok zatvoriti - pravdao se Dragojević.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".

(Srbija Danas)