Како се данима у ријалитију "Задруга 5" полемише о присном дружењу Далиле Драгојевић и Филипа Цара, због ког је њен брак са Дејаном озбиљно пољуљан, Бане Чолак пожелео је да баш у његовој емисији "Амнезија" суочи Далилу и Филипа и сазна шта се заправо дешава између њих двоје:

- Не занима ме шта причају људи - рекла је кратко Далила на питање да ли је заљубљена у Цара.

- Јако ми је жао што се са Пелетом десило оно синоћ, желим да се сви побрину око тог момка, не тражим од њега опрост, али ми је јако жао, нисам ово очекивао. Синоћ сам се напио и онда причам свашта. Погрешно решавам ствари, само ћу једну ствар рећи, мислим да сама са собом треба решити неке ствари, као и са Дејаном. Јесам заљубљен, признајем. Ја сам већ рекла да је она најлепша девојка по мом мишљењу, можда сам све криво протумачио и довео њу у непријатну ситуацију - признао је Цар.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 5

 

 

- Ја могу исто рећи да Далила и сада теби даје повода, с обзиром да сад на питање није одговорила да није заљубљена у тебе - закључио је Цар.

- Имам проблем сама са собом, не могу да лажем људе и да причам нешто што није. Уморила сам се од приче, свуда причам о овоме. Изгубљена сам тотално, упознајем неку нову себе. Није крив Филип, крива сам и ја у неким ситуацијама, зар је важно ко је крив? Важно је шта ја осећам. Не могу више да гледам шта је фер према коме, не интересује ме то. Нико није видео како сам се ја синоћ осећала, први Дејан, ако гледамо тако. Мене не занимају задругари, занима ме мој живот, не желим више да трчим, нека мене питају зашто ја плачем и како је мени. Такође упознајем новог Дејана, можда ми само треба простора, можда сам ја најгора, не занима ме шта ће изаћи, не желим да се осећам као жена у оковима. Нисам ја та која је проблем, има ту још проблема. Ја сам Дејану прешла преко нечега што мене и даље тишти - расплакала се Далила.

- Ја ћу се тотално склонити из ове ситуације, јер ја ту нисам нешто битан - додао је Филип.

У току њиховог излагања је ушао у радио Дејан Драгојевић видно изреволтиран.

- Шта глумиш ти, каква нова ја? Је л' имаш ти неке емоције? - упао је Дејан бесно.

- Шта је ово сад, шта сад упадаш овде као неки ратник? Ја нећу никоме да се правдам! - викнула је Далила.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Задруга 5

 

 

- Дејан је нервозно изашао и залупио вратима, након чега је Бане наставио конверзавију са Царем.

- Што се тиче Микија, ја сам га напољу исто спомињао и својим пријатељима. У њему видим некога ко је мој пријатељ, баш га волим. Дошло је до ситуације где су се они псовали, ја сам одреаговао у афекту како јесам, надам се само да ће све бити добро. Сине мој молим те смири се, ако ништа повуци се и буди нормалан - прочитао је Бане поруку.

- Трудићу се да се мој ријалити тотално окрене. Ни на једно питање не могу да ти дам нормалан одговор, док се не саберем - рекао је Цар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".