Син покојног певача Маринка Роквића, Марко, већ дуго ужива у браку са Саром са којом има сина Деспота.


Овај пар је недавно на предиван начин објавио да очекују своје друго дете, наиме, Сара је објавила специјалну фотографију са емотивним описом и речима које су јасно упућивале на прелепе вести.

 - Као јек труба, као одјек у клисури, као пљесак тапшања, као шум водопада, као ватромет у црној ноћи, као широки ветар, као заносни уздах кад се губи здрав разум и као план звезда падалица да пољубе мој стомак пре пар месеци и прошире нам срце за број - написала је она.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Rokvić (@markorokvic)


Сада је популарни пар решио да подели са пратиоцима и пол бебе, а емотивне реакције чланова породице су одушевиле, али и насмејале.

 

Сара није желела да објави цео видео јер сматра да део приватности треба задржати за себе, али радост Николе Роквића и прабаке су дефинитивно заслужиле да се нађу на профилу, када будете одгледали, биће вам јасно и зашто.


- Када је Деспот био у стомаку желели смо дечака са црним очима и дошао је код нас, сада смо прижељкивали девојчицу и розе боја се разлила небом и у нашим срцима. Поред првих најважнијих вести да су трудноће у реду и да је са бебама такође све у реду ово су неке лепе споредне ствари које смо желели да поделимо са вама јер смо овде са вама годинама. Цео видео је дугачак, приватан, препун свега, гужве, вике, смеха, суза, радости, боја, конфета, недостајања, шаренила, загрљаја и пољубаца, али смо исекли кратке исечке наше љубави, и реакције нашег Ниџе и наше прабаке Милке (у розе гардероби) јер смо се данима смејали, али у којима је толико љубави и среће због нас, јер довољно је рећи - 𝐩𝐨𝐫𝐨𝐝𝐢𝐜𝐚 - написала је Сара испод снимка.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".