Мелина и Харис сада живе животом из бајке у раскошној вили на Дедињу вредној два милиона евра са ћерком Ђином и сином Каном.


Она се присетила периода живота док се није удала за прослављеног певача:

Фото: Н. Фифић

 

- Док Харија нисам упознала била сам упућена искључиво на школу, путовања и испите. Волела сам кућна дружења, добре филмове и књиге. Прекретница се догодила са двадесет две године када сам се удала за њега и родила децу. Данас живим слободан живот без икаквих забрана, Харија увек питам за све, па чак и да ли могу да изађем, што је њему смешно. Водим живот какав ми је он омогућио и то човек може само да пожели- рекла је Мелина за медије.

На изненађење многих, Мелина је признала да се прве три године брака борила са љубомором, као и да је Хариса прогањала и проверавала.

Фото: Петар Милошевић

 

- Била сам као прави психопата, а сада ме је срамота што сам га програњала током прве три године брака. Проверавала сам му телефоне, кредитне картице и постављала трик питања која су њему била смешна, а ја сам мислила да сам много паметна. Сада сматрам да је такво понашање понижавајуће за жену, али будући да га три године нисам ухватила у превари, одлучила сам да престанем са таквим поступцима и љубомора је нестала - испричала је она.

(24седам)

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".