Поред великог простора за породицу и пријатеље, Милош има и апартмане за издавање, а у њима су раније најчешће боравиле његове колеге са естраде.

Бојанић ужива у рибарењу, вожњи глисером, кувању рибље чорбе… Међутим, превелико излагање сунцу за певача може да буде и кобно, јер је раније оперисао рак коже, који може да се врати.

Фото: Архив Новости

 

– Мени је доктор рекао да су нас бомбардовали осиромашеним уранијумом и да је огроман број људи оболео од рака. Питао сам га како је то могуће кад је од бомбардовања прошло доста година, он ми је рекао да је у храни и у свему око нас осиромашени уранијум, а да кожа као орган памти, због чега сам оболео од меланома – рекао је Милош за Свет.

– Лекар ме је питао јесам ли доживео неки велики стрес. Наравно да јесам, био сам у "Фарми" три месеца и то што сам ја преживео није доживео жив човек у Србији. Тако да је и стрес утицао на моју болест. Два пута сам оперисан – говорио је раније Милош.

Фото: В. Данилов

 

– После „Фарме“ сам сазнао да имам малигни тумор и цео живот ми је прошао пред очима, али одлучио сам да се борим. Имао сам неки плик на стомаку и при првом погледу на њега докторка је знала да је у питању рак коже. Рекли су ми да може да се врати, али ја се не плашим, јачи сам од рака – изјавио је Милош после операције.

Певач се већ годинама осећа одлично, али се ипак чува колико је могуће, како се болест не би вратила.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Миле Китић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".