Франо Ласић, популарни хрватски глумац, имао је прилично узбудљив љубавни живот, док се није скрасио са садашњом женом.

Наиме, Франо Ласић се четири пута женио, а сигурну луку је нашао поред своје изабранице Милене, Београђанке, која је млађа од њега 30 година.

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

 

 

После првог пропалог брака са Мајом Никшић са којом има сина Јанка, глумац се 1983. године оженио Љиљаном из Београда, а тај брак је трајао само три недеље.

Након развода, Франо је дуго оклевао да ли да стане пред матичара, а онда је десет година касније ступио у брак са манекенком Живом Ступинк, са којом има двоје деце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frano Lasić (@frano.lasic)

Међутим, с обзиром на то да је и тај брак пропао, Милена је по свему судећи глумчев коначан избор, без обрзира на разлику у годинама.

Милена је прелепа Београђанка, које не воли претерано да се експонира у медијима, а Франо Ласић је једном приликом рекао да је најважније пуно љубави, разумевања и поштовање између партнера.

Многи тврде да су њих двоје толико згодни и складни да се сви окрећу за њима.

Фото: АТА имагес

 

 

- Од глуме можете пристојно живети у Србији, али не и у Хрватској, јер су цене намирница скупље тамо него овде. Увек је дивно када човек има посао, када може нешто да ради, а онда се пребацује из једног џепа у други, па се некако сналазите - рекао је Франо недавно за "Блиц".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Миша Јанкетић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".