У току је радио-емисија "Амнезија", чији су домаћини Сандра Решић и Бане Чолак, први гост је Мики Ђуричић.

- Могли сте да гласате, питање је било ко је наручио највише пива. Видећемо ко је на нашој вези? - рекао је Чолак.

- Добар дан, из Зрењанина зовем. Да поздравим Декија, он је мој фаворит, желим да кажем да је он мој фаворит и да га ја чекам чедна и фина. А што се тиче пива, Крле мали, ми га зовемо бојлер, он је наручио 11 пива - рекла је госпођа.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Имамо наредно укључење - рекао је Бане.

- Зовем из Сврљига, с обзиром да је кренуло мување, рекао бих да је Маријана попила највише пива - рекао је господин.

- Мики изволи, имаш реч - изјавио је Бане, а онда је ријалити звезда из Купинова нагласила да ускоро да оде из "Задруге" јер мора на операцију, али да ипак неке ствари не може да гледа:

Фото: АТА имагес

 

 

- Није ми жао што сам вређао Пелета, али ми је жао што је Цар имао проблем са њим. Ја Цара волим али сада се обраћам свима, не треба ми нико да ми долази, нико. Идем ускоро на операцију и боли ме ку*ац. Не можеш ако живиш са људима да се понашаш као да си сам. Изнервира ме кад имам мишљење добро о некоме, а испостави се другачије. Ја сам псовао мајку нека и он мени псује има праваа. А ти Царе, сам си себи направио велике проблеме, сам си се заљубио у Мину, у Мају, у Сандру, у удату жену, будало једна. Далила и Дејане спашавајте брак, пи*ка вам материна! Не радујем се туђој несрећи, ја нисам тај који жели лоше. Спашавајте брак, ти Далила ако си искрена реци све, ништа лоше ниси урадила, опростићете све! Ти Фран Пујас, ја сам те прихватио какав јеси, али ако си у стању да некоме упропастиш брак и разје*еш све зарад ријалитија и 50.000 еура у мом систему вредности ти си гов*о! И ти Матеја ти си пи*ка! И Царе и ти си пи*ка, сам си крив за све! Заљубио се у удату жену господе боже! И ти Тања, волим те али си неспособна за живот бре! Нисам ни ја бољи од вас чим сам овде, да ме не схватите погрешно! А ви девојке, нисам ја крив ако се мени неко поверио да сте пу*иле ку*ац, ало! Нисте требале да улазите! Викторија, само остани таква каква јеси, желим ти све најбоље, немој случајно дечка да нађеш! Пун ми је ку*ац свега, ја Цара много волим, подсећа ме на мене! Али направио си ми терет! Гризе ме савест, ало! Нећу више да се дружим са тобом! Нећу се више бавите вама, није ово за мене. Или се потучем или направим срање. Ајде да се зезамо, да се шалимо, да направимо шоу! Ово бре само скандали, страшно. Далила и Дејане молим вас још једном спашавајте брак! - викао је Мики.

Детаљније у наставку овог текста.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".