Frano Lasić, popularni hrvatski glumac, imao je prilično uzbudljiv ljubavni život, dok se nije skrasio sa sadašnjom ženom.

Naime, Frano Lasić se četiri puta ženio, a sigurnu luku je našao pored svoje izabranice Milene, Beograđanke, koja je mlađa od njega 30 godina.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

 

Posle prvog propalog braka sa Majom Nikšić sa kojom ima sina Janka, glumac se 1983. godine oženio LJiljanom iz Beograda, a taj brak je trajao samo tri nedelje.

Nakon razvoda, Frano je dugo oklevao da li da stane pred matičara, a onda je deset godina kasnije stupio u brak sa manekenkom Živom Stupink, sa kojom ima dvoje dece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frano Lasić (@frano.lasic)

Međutim, s obzirom na to da je i taj brak propao, Milena je po svemu sudeći glumčev konačan izbor, bez obrzira na razliku u godinama.

Milena je prelepa Beograđanka, koje ne voli preterano da se eksponira u medijima, a Frano Lasić je jednom prilikom rekao da je najvažnije puno ljubavi, razumevanja i poštovanje između partnera.

Mnogi tvrde da su njih dvoje toliko zgodni i skladni da se svi okreću za njima.

Foto: ATA images

 

 

- Od glume možete pristojno živeti u Srbiji, ali ne i u Hrvatskoj, jer su cene namirnica skuplje tamo nego ovde. Uvek je divno kada čovek ima posao, kada može nešto da radi, a onda se prebacuje iz jednog džepa u drugi, pa se nekako snalazite - rekao je Frano nedavno za "Blic".

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Miša Janketić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".