Наиме, пре две године Олги је преминула мајка након тешке борбе са карциномом. Овај трагични догађај су задругарка и њена сестра веома тешко поднеле.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Margitic (@olga__volh)

Отац Олге Маргитић пронађен је мртав у свом стану на Звездари, данас 6.октобра, у Београду. Ово, нажалост, није прва трагедија у породици Маргитић.

 

Она је пре две године остала без мајке а тај губитак тешко је поднела цела породица. Трагична судбина и живот који је није мазио утицао је на задругарку.

- Пре две године Олгици је преминула мајка након тешке борбе са карциномом. Били су неутешни. Тај трагични догађај су Олга и њена сестра тешко поднеле али су се некако трудиле да наставе даље, посветиле су се послу. Са друге стране, отац се није мирио са чињеницом да је остао без супруге. Толико га је погодио њен прерани одлазак да се после њене сахране разболео - говори добро обавештен извор и додаје:

- Имао је проблем са цревима због чега је и оперисан. Поред проблема са стомаком, био је склон депресији са којом се такође борио. Олгица и њена сестра су стално пазиле на њега. Водиле су га код најбољих доктора, лечиле али се стање није поправљало - завршава причу извор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Margitic (@olga__volh)

 

Олга је живела са оцем све до самог уласка у "Задругу 5".

 

(Телеграф.рс)