Реприза серије "Грех њене мајке" на мале екране вратила је глумицу Марију Вицковић, коју публика чешће може да види у позоришним представама, него у телевизијским и филмским остварењима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zona Zamfirova

 

 

Прошле године засмејавала нас је у хумористичкој серији "Радио-Милева“, где глуми смушену професорку Наталију, ћерку главне јунакиње, а Маријину каријеру пратимо још од 2002. године када се појавила у "Зони Замфировој“.

Са 25 година одиграла је главну улогу у филму "Поглед с Ајфеловог торња“, у коме јој је партнер био Бане Трифуновић.

Ипак, многи се филма више сећају по "хемији“ која је постојала између њеног лика и доктора, кога је играо познати музичар Дарко Рундек.То је, касније, био повод за наслове типа "Марија очарала Рундека“.

 

 

О емотивном животу лепе Подгоричанке, рођене 1980. године, не зна се практично ништа. Пре неку годину означена је као главни кривац за развод Бранислава Лечића и Нине Радуловић. Повод за гласине биле су њихове фотографије настале у Аустралији, где су били на турнеји са позоришном представом.

- Сви имамо друштвене мреже, па се на основу разних фотки провуку разне приче. То је нешто што вас прати, било какво негирање је трошење моје енергије коју користим на друге ствари - кратко је тим поводом поручила Марија.

 

 

На питање шта чини њену свакодневицу недавно је за "Хелло" изјавила:

- Идем у теретану, радим кундалини-јогу, прија ми да се прошетам шумом, па и да медитирам у природи. Кад год могу виђам се са пријатељима. Волим да се успавам уз књигу, а ту је и моја куца Луциета, Лу. Име је добила по лику из представе коју сам најдуже играла "Рибарске свађе“.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелица Сретеновић 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".