Аца Лукас увелико припрема серију о свом животу и каријери “Кафана на Балкану”, а сада је и званично познато ко ће играти главну улогу.

Глумац каже да је пред њим истраживачки задатак, те да ће се посебно посветити овом пројекту који је за њега јако изазован.

– Могу да потврдим да је истина да ћу играти у серији, али не могу ништа пуно да причам. Људи који су спремали пројекат су ме звали, причали смо и договорили се. Не знам ништа о Јанкетићу, већ само о себи. Не бих ништа да причам унапред, видећемо – рекао је Младен на почетку разговора.

Фото: В. Данилов

 

Јанкетић је био спреман за улогу Лукаса, чак су га новинарске екипе виделе и на његовом концерту у Арени у априлу, али није могао да је прихвати, јер су се снимања поклапала са другим пројектом који је пре тога договорио. Након тога је изјавио “Лукаса треба да игра неко ко има м**а”.

– Марко је свој човек, знамо се, добри смо, али нисмо разговарали о овоме. То што смо пријатељи, не значи да имамо идентичне ставове по питању свега, што не значи ни да немамо. Не знам какав је његов однос био према пројекту – тајанствен је био Совиљ.

Фолкер је прошле године објавио књигу под називом “Ово сам ја”, где је испричао многе детаље из приватног живота, а којих ће се дотаћи у књизи. Увек је важио за контроверзног певача на нашој естрадној сцени, пратили су га и скандали, а кроз вишедеценијску каријеру је прошао кроз многа животна искушења.

Фото: Катарина Михајловић

 

Већи део тога ће бити приказан на малим екранима, као и нешто о чему до сада није причао. Младен каже да је упућен у његов живот, али да ће морати добро да се припреми.

– Знали смо сви колико смо знали, али да улазим дубље у то... Нема особе која не зна нешто о њему. Сада је то један мој други приступ, глумачки рад, истраживачки задатак, приступа се мало детаљније. Свакако је изазовно – закључио је Совиљ.

Вуксановић ће помно пратити снимања, која би требало да почну на јесен и својом причом и сугестијама ће помагати глумцима да изнесу причу о њему и кафани.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

Младена смо гледали и у серијама “Клан” и “Убице мога оца”, као и у многим другим, а поред тога, редован је у позоришту где неуморно ради. Публика га обожава и изненади сваком новом улогом, а он каже да притисак у његовом случају не постоји.

– Нема притиска, генерално је притисак непријатељ, имамо већ довољно година да смо стасали, што би ми притисак стварало нешто што је лепо. То ми је мотивација да сам на добром путу и да идем даље јер нисам дотакао ни делић – рекао је Совиљ за “Блиц”.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума мајстора мимике Зорана Цвијановића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".