Дара Бубамара проговорила је о сину Канстантину, као и о бившем мужу Милану Кесићу.

- Коста је мој највећи успех у животу. Већ две године иде у енглеску школу у Београду, говори енглески, француски и шпански. Волим што има српски и француски пасош. Јако сам добро организована што се тиче сина. Били смо у Турској на мору, па је са татом ишао у Црну Гору, а срели смо се у Бањалуци, одакле је ишао у Босанско Грахово да вози квадове. Тамо су му живели бака и дека по оцу. Мој Милан има велику фамилију, тако да је Коста сада са њима, ужива.

Фото: АТА имагес

 

О бившем мужу говори са великим поштовањем.

- Милан и ја јако лепо функционишемо, 99 одсто бракова не живи добро као нас двоје иако нисмо у браку. Он ми је највећи пријатељ, и ја њему. Не знам ни зашто смо се разводили кад тако лепо живимо. Његови родитељи су ме обожавали, као што су и моји њега. Прошле године имали смо трагедије. Преминуо је мој отац, а Милану и отац и мајка. Ипак, у том болу смо били заједно. И живимо за нашу породицу, она нам је све. Планове правим по њима.

Дара је открила какав је Коста по карактеру и како га васпитава.

- Израстао је у лепог, доброг и васпитаног дечака, који није бахат, већ је скроман. Нема на кога ни да буде искварен. Добар је ђак, иде на тренинге... Кажем често да више тренира него Роналдо у његово време, ха-ха. Иде на ватерполо, атлетику, спортског је духа. Често ми говори: "Мама, хоћу да успем због тебе и тате!" Жели да постане славан фудбалер.

Фото: АТА имагес

 

- Буквално онако како су мене васпитавали тата и мама. Била сам татина принцеза, никада није глас подигао на мене. А и ја сам такав тип - ако си са мном лепо, ја сам ти још боља. Ако хоћеш на силу, добијеш контру. Такав је и Коста. Њему сам као другарица, пуно причамо, доста је зрео. Милан је мало строжи, али ми се то свиђа, нека неко буде ауторитет.

Дара је признала и због чега воли скупе фирмиране ствари.

- Рођена сам у радничкој породици и могу да се возим у "фићи" и у најскупљем ауту. Немам проблем што се тиче психе. Не пијем, не дрогирам се, не излазим. Волим путовања. Претерује се са писањем о мојој гардероби. Колико имам могућности - и не купујем много! Али то је мој посао, публика све види. Више нису битни песма, глас, наступ - то се подразумева. Данас све мора да буде у фулу. Људи воле да знају како живиш, с ким се дружиш, каква кола возиш, шта причаш, како се понашаш... Мене воле због неких провала у емисијама, праве мимове, цитирају ме. Брзо се живи. Оно што обучем на наступу у Македонији, не могу сутра у Сарајеву. Све се види на интернету.

Фото: Алекса Станковић

 

Дара се осврнула и на јачи пол, те признала какви јој мушкарци највише пријају.

- Милан је једини мушкарац који је моје годиште. Сви остали са којима сам била су много млађи, зато што сам и ја последњих година по енергији веома млада. Ипак, никада се нисам одлучила да се поново удам и рађам. Било је ту љубави, али су ми Коста и Милан увек на првом месту. Чим видим да је веза постала преозбиљна, ја побегнем, ха-ха!

Певачица се дотакла и естетских захвата. 

- Водим рачуна о себи. Мало дијете, сређујем лице... Све светске звезде то раде. Или се бавиш овим послом у фулу, или се не бавиш. Има певачица које би више постигле да су смршале, средиле лице, имале више снаге. Публика то препозна и неће ни да иде да их гледа. Не воли оне који не улажу у себе. О мени опет претерују и кад је реч о операцијама и цифрама. Не кријем да јесам улагала у себе. Али џабе то све када моја енергија заправо покида! Највише радим на позитивној енергији, а она се добија тако што радим само оно што желим! Имам страшно много самопоуздања. Људи воле моју луду добру енергију. Коста ми каже: "Мама, знаш ли зашто тебе воле? Зато што си једна душа!"

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дара Бубамара - ретроспектива каријере

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".