Миљана Кулић недавно се подвргла операцији смањења желуца, а како наводе из Клиничког центра она се успешно опоравља.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Пацијенткиња Миљана Кулић примљена је у Ургентни центар Универзитетског клиничког центра Ниш у суботу 30. јула као хитан случај због болова у трбуху. Седам дана пре пријема пацијенткиња је оперисана у турској болници када је због гојазности урађена операција такозваног „скраћивања желуца“. Након пријема у УКЦ Ниш урађене су све дијагностичке процедуре које су указивале на неопходност хитне хируршке интервенције. Истог дана 30. јула пацијенткиња је хитно оперисана и том приликом је установљено крварење у трбуху узроковано повредом слезине. Урађена је операција уклањања слезине. Пацијенткиња се успешно опоравља у јединици интензивне неге клинике за анестезију и реанимацију, саопштено је из УКЦ Ниш.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Подсетимо, Миљана је са мајком Маријом Кулић и Ненад Мацановић Бебицом, својим дечком, отишла у Турску како би се подвргла операцији смањења желуца.

- Све је протекло у најбољем реду. Хвала Богу, добро је. Одлично је поднела, каже доктор. Врло су љубазни и професионални. Срећне смо обе. Ја сам претрнула од страха кад су је одвели како ће да поднесе. Тресла сам се, дрхтала, од 12 до 13.30 сати. Мало јој је било мука прва два сата и мало је болело, али тако мора. То је прошло, сада шета у највеће и нога оперисана је више не боли, јер цео дан јој пумпа нека машина ноге од прстију до половине бутина против згрушавања крви. Доктор је феноменалан и шали се са њом, на енглеском, помало. Хвала Богу, за сада је све супер. Морала је операција, јер знате њен карактер сто се тиче хране - рекла је Марија за домаће медије.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".