Астролози тврде да ће два знака Зодијака имати мало среће у августу. Пред њима је тежак период и скоро сваки дан водиће нову бробу.

Погледајте у наставку која два знака Зодијака у августу 2022. неће имати баш најсјајнији период.

Близанци

Током августа би требало посебно да поведете рачуна и речнику, начину на који се обраћате људима а посебно „тајмингу“ који бирате за неке тешке или конфликте разговоре. Може се десити да вам се сав бес који сте планирали поделити са окружењем, врати као бумеранг и то тамо где сте најмање очекивали. Ово је посебно важно имати на уму у радном окружењу где је ситуација често напета у последње време па и најмања варница може да распали ватру.

Фото: Профимедиа

 

 

Истовремено, астролози саветују и "памет у главу" када је у питању склапање нових послова или улазак у неке нове професионалне воде. Водите рачуна о томе шта и коме потписујете јер лако можете бити жртва преваре. И наравно, имајте на уму да ће и то брзо проћи и да вам после августа следује мирнији период у коме можете пожњети све благодети толеранције коју сте исказали у августу. А награда ће сигурно доћи.

Вага

Упозорење које следи вагама се слично као и за Близанце и тиче се пре свега контроле реакција а нарочито оних које би могле повредити најближу околину. Астролози страствене ваге саветују да се у августу ману истеривања правде и не петљају се у кошкања на послу чак и ако су сами уплетени.

Фото: Профимедиа

 

 

Напросто, положај планета је такав да бисте лако могли упасти у озбиљне финансијске али и емоционалне проблеме попут анксиозности и неотпорности на стрес. Они који нису били на одмору, треба да искористе управо август да се склоне од свакодневице а ако сте већ на мору, онда се током августа фокусирајте на лепе тренутке са летовања како бисте лошу енергију држали под контролом.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".